Geogrid licence

O nama

GEOGRID doo Tivat je licencirana geodetska organizacija koje se bavi pružanjem svih vrsta usluga iz oblasti katastastarskih poslova, inženjerske geodezije, snimanje I izrade geodetskih podloga i izrade geodetskih projekata. Firma posjeduje sve potrebne Licence, kako za izvođenje geodetskih radova, tako i za projektovanje. Firma ima 7 zaposlenih, od kojih su 5 diplomirana inženjera geodezije.

Geogrid raspolaže sa najsavremenijom geodetskom opremom za kvalitetno prikupljanje podataka na terenu i dalju kancelarijsku obradu, a cilj nam je da svaki geodetski zadatak izvršimo u skladu sa važećim standardima I na visoko profesionalnom nivou. Uz pomoć savremene geodetske opreme i specijalizovanih geodetskih softverskih aplikacija, izrađujemo kvalitetne geodetske podloge za potrebe projektovanja, snimke izvedenog stanja u oblasti građevine, urbanizma, arhitekture, mašinstva.

Predstavljamo ključnu kariku u postupku legalizacije i uknjižbe objekata, formiranju građevinskih parcela, detekcije i snimanja podzemnih instalacija i svih drugih aktivnosti za koje su potrebne geodetske usluge.
Dugogodišnje radno iskustvo inženjera i reference koje oni posjeduju garantuju kvalitet, profesionalnost I potpunu posvećenost u rješavanju potreba klijenata i njihovih zahtjeva.
Naši timovi su spremni da se odazovu svakom vašem pozivu i u najkraćem roku odgovore profesionalno i odgovorno.
Veliki broj zadovoljnih klijenata postaju nam glavna preporuka za sve buduće poslove.
Pozovite i garantujemo tačnost i preciznost jer mi smo profesionalci na koje računate.

Nasa Vizija: “tačnost, brzina, preciznost”